Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-18-2008   #1
Üye

Üye No: 114

Seviye: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 646
Çekicilik: 302 / 34163
Tecrübe: 87

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 753
Rep Gücü : 26
İtibar :
SAMSUN is a splendid one to beholdSAMSUN is a splendid one to beholdSAMSUN is a splendid one to beholdSAMSUN is a splendid one to beholdSAMSUN is a splendid one to beholdSAMSUN is a splendid one to behold
Linux Program Arşivi (Dev Arşiv)

Click the image to open in full size. IP Audit 1.0 Beta9

Tanıtım:
Linux kullanıcıları için gelen ve giden (download ve upload) verilerinizi hesaplayabileceğiniz mükemmel bir yazılım. Ayrıca yazılıma mevcut kotanızı yazdığınızda program sizi kotanızı aşmamanız için uyarıyor eğer izin verdiyseniz belirttiğiniz kotadan sonra internet bağlantınızı engelliyor. Ayrıca istediğiniz bir tarihde (her ay başı örneğin) kotanızı sıfırlayabiliyor. Linux için daha iyisi yok. Programın beta sürümünü kullanmak istemiyorsanız son stabil sürümünü sitesinden indirebilirsiniz. Program tüm linux sürümlerinde çalışabilmektedir. Programın tüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Click the image to open in full size.

farenizin sağ tuşuyla tıklayıp 'Hedefi Farklı Kaydet'e basınız

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Click the image to open in full size. Hyla Fax 4.2.0

Tanıtım:
Linux kullanıcıları için gerçekten mükemmel bir fax gönderme/alma programı. Winfax pro yazılımına çok benziyor. Bu yazılım ile fax göndermek ve almak çok kolay. Bu yazılım hemen hemen tüm ayarları otomatik yapıyor. Bir fax programında olması gereken tüm ayarlar bu yazılımda mevcut. Bu yazılım Açık kaynak kodlu yazılım felsefesi olarak windowsdaki benzerleri gibi ücretli değil. Program tüm linux sürümlerini destekler.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Click the image to open in full size. Gnubiff 2.2.1

Tanıtım:
Gnubiff, bir e-posta alma/gönderme yazılımı. Birçok benzeri bulunan programın özellikleri şöyle :
Birden fazla hesap ve posta kutusu oluşturabiliyorsunuz.
pop3, imap4, mh, qmail, apop desteği bulunuyor.
SSL ile güvenli veri alışverişi sağlıyor.
E-postalardaki PNG canlandırmalarını(animasyon) gösteriyor.
Gnome pencere yöneticisinde sistem çubuğuna yerleşerek, programı daha kolay ve hızlı kullanmanızı sağlıyor. Benzer bir özellik GTK için de bulunuyor.(Resimde örnekleri bulunuyor...)
Posta kutunuzun biçimini otomatik bulur.
Sistem kaynaklarını en az düzeyde işgal eder.
HIG 2.0 uyumu
Yeni sürümünde birçok hata düzeltilmiş.

Kurulum
Programı kurmak için aşağıdaki komutları konsola girerek teker teker girin. İlk önce konsolda, *.tar.gz uzantılı dosyayı açtığınız dizine geçiniz. Ardından şu komutları uygulayın:
./configure
make
make install

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Click the image to open in full size. gFTP 2.0.18

Tanıtım:
Linux için mükemmel bir ftp uygulaması. Bu yazılım Cute FTP ve Hs FTP yazılımlarına çok benziyor. Kullanılabilirlik açısından bu programlarla aynı. Bu yazılım ile ftp sunucularına dosya gönderebilir yada ftp sunucularından dosya alabilirsiniz. Linux için en iyi ftp yazılımıdır.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Click the image to open in full size. Getleft (Linux) 1.2a3

Tanıtım:
FlashGet tarzı innDirme editörü. Basit, küçük boyutlu, Türkçe destekli, kullanımı kolay ve ücretsiz. Yarım kalan yüklemeleri devam ettirme özelliğine ve sistemi yormayan bir yapıya sahip. FlashGet gibi dosyaları 5 parçaya ayırıp innDiriyor. Ayrıca innDireceğiniz dosyayı hangi dizine attığını gösteriyor. Bunu siz de belirleyebiliyorsunuz. Ayrı ayrı dizinler oluşturabiliyorsunuz. Bu özelliği Linux kullanıcıları için gayet iyi. Her linux dağıtımında çalışıyor.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Click the image to open in full size. Cell Messenger 1.1.136

Tanıtım:
Linux'unuzdan cep telefonlarına SMS yollayabilmenizi, alabilmenizi, aldıklarınızı saklayabilmenizi sağlayan ücretli bir program. 25$ değerindeki bu program sayesinde listeler oluşturup mesajın belirlediğiniz listelere gitmesini sağlayabiliyorsunuz.

SAMSUN is offline SAMSUN isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla