Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-19-2008   #25
Site Sahibi

Üye No: 2

Seviye: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 111 / 1116
Çekicilik: 1178 / 59358
Tecrübe: 67

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 9472
Rep Gücü : 10
İtibar :
| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute| CF | has a reputation beyond repute
| CF | - MSN üzeri Mesaj gönder
Gerek Yoktu...

Alıntı:
universal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dj_curcun arkadaşımız ortamı çok geriyosun gereksiz mesajlara da gerek yok konuşsan ne olacak konuşmasan ne olacak benim ismimi yazdığınız için teşekürler ama ortamıda germeye gerek yok ...ismimin yazılmadığını farzederek bu mesajı yazıyorum sende böyle yazsan çok sevinirim....son bir 1,5 haftadır internet bağlantım yoktu ancak yeni açıldı ..O yüzden forumun yaş gününü kutlama fırsatını yeni yakaladım nice yıllara artık hakeden gerektiği yeri alır...Forum olarak haketmeyenede gerekli yer veriyoruz iyi veya kötü belki ileridi bende forumu asabilirim astığım günlerde oldu zorunlu olarak tabii ama burda olduğum sürece forum açık kaldığı sürece her zaman desteğimi sürdürecem....Nice yıllara....Saygılar....

universal onunla benim aramdaki bir sorun... biz kavgada ederiz birbirimizide yeriz... ama hiç bir zamanda hakarette bulunmayız... şimdi arkadaşından özür dile konuyuda uzatmayın... iyi Forumlar...

Click the image to open in full size.
| CF | is offline | CF | isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla