Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2008   #4
Üye

böcücük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulunduğu yer: kendimi arıyorken oLmakTan korkTuğum yerdeim "sendeim"
Üye No: 117

Seviye: 33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 802
Çekicilik: 502 / 42490
Tecrübe: 10

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 6661
Rep Gücü : 86
İtibar :
böcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond repute

beüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bende seni ve diğerLerini çok sefiorum,
hepiniside çok ösLedim be arkadaşım!

size geLdiğimiz gün komediydi zaTen! sanki evdekiLer bizi 2 hafTa aç bırakmış gibi, geLir geLmes direk yemeğin başına üşüşTük 8 aç

bana Tavır yapıon die kısmıodum arkadaşım sana! benim sinir oLduğum pc'n bozuLduysa sinirini nie benden çıkarıon? giT büLenT'Ten faLan çıkarsana

bu arada ben sana bakTığımda sen bana bakıodun zaTen

baLoda benim Tercih eTTiğim pembe renk bi gömLek giymende büyük inceLikTi sameTcim!
sizin düğününüsde bende sizin isTediğiniz renkTe bi kıyafeT giyicem. söz!

geLeceksin!
beLki çok seveceksin...
zamanı geLince gideceksin...
bir keşkeye daha yer yok kaLbimde!
"birLikTe öLecek miyiz..?"
böcücük is offline böcücük isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla