Konu
:
Kum Saati...
Tekil Mesaj gösterimi
02-23-2009
#
1
cerosh
Üye
Üye No: 2536
Seviye:
42 [
]
Canlılık: 0 / 1045
Çekicilik: 986 / 54680
Tecrübe: 81
Teşekkür
Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 9927
Rep Gücü : 119
İtibar :
Kum Saati...
Hayat bir kum saati misali ters dönmüs sürekli akiyor hic bir sey geri ceviremiyor artık dökülen kum tanelerini ömrümüzden günler gidiyor...
Her kum tanesi bir olayı
bir anı
bir mutlulugu
hüznü
acıyı anlatiyor adeta
En kücük taneler aşk gibi hızla akıp geciyor ama önünde engell oluyor büyük kum taneleri yolunu tıkıyor akısını engelliyor...
Benim hayatımda kum saati misali geri dönülmez anları geri dönülmez duyguları yasatıyor bana su anımı bir kez daha yasamak mümkünmü yada bu sevgiyi bir kez daha anlatmak sana
Yok güzelim cok gec kaldın sen az önce düstü seninde tanen ve digerlerinin arasına karıstı bir cok engel bulmustum oysa önüne en büyük kum taneleri hatta cakıl tasları koydum akıp gitmesin hayatın icinde diye ama sen istemedin ve ısrarla digerlerinin arasına karıstın
Cok ugrastım sen onların arasına düsme diye ama digerlerini itip yinede aradan sıyrıldın
Milyonlarca yasanmıs olay milyonlarca kum tanesi arasında artık sende varsın ama bi farkla hic unutulmayacak yaralar bıraktın
Kalbime bir tas gibi saplandın düsün simdi camura saplanmıs bir cakılı ordan cıkardıgında olusan cukurlugu iste kalbimde öyle bir cukurda sen actın
Gözlerimi kapatıp gecmisi canlandırıyorum
Yasadıgım tüm olaylar bir film gibi geciyor gözlerimin önünden
Cocuklugum
okul hayatım
gencligim
Sonra baslıyor sana sevdam
İlk gözgöze geldigimiz an
Ellerinden ilk tuttugum gün
İlk seviyorum deyisim
Sonra sonrası olmadıki bu sevdanın
Gözlerimi aciyorum ve son kum tanesi kücük delikten sıyrılıp düsüyor
Geriye ne ben kaliyorum nede sevdalarım
Yasadıklarım kalıyor benden geriye ve yasanların icinde yaralı bir ben bırakan ve hayatımın gözlerin önünde kararıp bitmesini izleyen sen...
ç)alıntı
cerosh - Daha fazla Mesajını bul