Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010   #7
Site Sahibi

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1

Seviye: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 781
Çekicilik: 470 / 41355
Tecrübe: 24

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 1985
Rep Gücü : 10
İtibar :
joker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant future

Alıntı:
Bymanyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasim hide degil hide hic bir ise yaramaz bu kezde yorum editle üye banla isin yoksa!
en önemlisi canlilik!
acilan konulara üsenmeden yorum yazin konuyu acan arkadasimiz üsenmiyor konu aciyor o konu ile yeri geldiginde üye cekiyor cünkü kisinin aradigi program veya benzeri paylasimlar icin üye oluyor egerki yapilan paylasima sizlerde zahmet edip yorum yazarsaniz paylasimci arkadasimiz o yorumlardan yola cikarak paylasimini iki katina cikaracaktir masallah sitede elini kime atsan hemen hemen yönetici yanlis anlamayin bu yöneticiden 3 tanesi konuya yorumda bulunsa azda olsa yine kisiyi costurmaya yeter yoksa tek kisinin yapacagi paylasimla hem insana GINA gelir hemde paylasimci kisi ooo banane ya böyle ismi olur biktim der ve birakir!
hide mide hepsi hikaye sadece canlilik gösterin yorum yapin benim bu sitede gözüme tek bir kisi takildi yorumda yazan bu konuda acan bu TheTveT birazda degisik kisileri bekleriz yorumlara

Sunuda söylüyeyim benim icin bu düsüncelerimi yapmissiniz veya yapmamissiniz sorun degil! önerileri yapip yapmamak artik size kalmis?

hocam sen yönetici görmemişsin bizim ekip bunun 5 katıydı o zamanlar iyidik ama şimdi kimse ilgilenmeyince böyle oldu ortam ne kadar iyi olursa okadar üye çekilir konu atmayla üye çekilmez adam alır konuyu gider durmaz ortam olmayınca !.

Click the image to open in full size.
joker is offline joker isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla