Jdownloader ile indirme yaparken indirilen siteye bağlı olarak 15-60 dakika bekleme peryotlaı olduğunu biliyorsunuz. Artık bu bekleme olayı bazı modemler için tarihe karışacak. Rapidshare'den netload'a upload dan megauploada ve daha yüzlerce upload sitesinden neredeyse beklemeden indirme yapabileceksiniz. Şifre aramazahmeti olmadan

, paralı üye olmadan tamamen yasal indirme yapabileceksiniz.Jdownloder forumundaki freeloader arkadaşımızın bulduğu bu yöntemi paylaşmak istedim. Anlatım resim ve video bana aittir. Bu yöntem bütün modemlerde yapılamıyor. Bazı modemlerde bekleme süresi yine uzun oluyor.
betiklerin IP aldırma süreleri (13-18) saniyedir ve hepsinde bu prosedür uygulanır ;
1.aşağıdaki betiği alıyorsunuz ve not defterine yapıştırıyorsunuz
2.içinden A)
ADSLKULLANICIADI B)
ADSLPAROLA yazan yerleri buluyorsunuz.
3.
ADSLKULLANICIADI yerine = diyelim ki kullanıcı adımız bu örn; xxxxx@ttnet giriyorsunuz
4.ADSLPAROLA yerine ttnet parolanızı yazıyorsunuz örn : 1234
5.Eğer arayüz parolası kullanıyorsanız(modem ayar sayfasına giriş şifresi):
......3Acommand%2Fpassword=%%%pass%%% satırındaki%%%pass%%% yazan yere parolayı yazıyoruz.
6.Tümünü kopyalayıp jdownloader--ayarlar--tekrar bağlan--
yöntem seçimi--liveheader/curl yazan yerdeki boşluğa kopyala yapıştır yapıyoruz.
7. Jdownloader arayüzündeki tekrar bağlan etkin kutusunu işaretliyoruz.
8. Bu arada maksimum bağlantı ve indirme sayısının 1 olmasına dikkat edelim.
Ayarlar için resimli anlatım:
Airties RT 205 için betik:
Code:
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[DEFINE ip0="192.168.2.1"/]]]
[[[/STEP]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: 192.168.2.1
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Referer:
http://192.168.2.1/loginm.htm
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 272
getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=.. %2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpage name=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var %3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+er ror+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login %3Acommand%2Fpassword=%%%pass%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
Host: 192.168.2.1
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Referer:
http://192.168.2.1/cgi-bin/webcm
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]