Konu
:
Kanlı surat yapımı
Tekil Mesaj gösterimi
05-02-2010
#
1
-TheTveT*
Üye
Üye No: 15
Seviye:
41 [
]
Canlılık: 0 / 1002
Çekicilik: 882 / 53159
Tecrübe: 10
Teşekkür
Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 1504
Rep Gücü : 36
İtibar :
Kanlı surat yapımı
KANLI SURAT YAPIMI
Daha Once Yüzede Kanlı ve Yaralı effect dersimizi vermiştim ama bu daha kolay ve kullanışlı bir yontem oldugu için verme gereksinimi duydum.
Tamamen kendimin geliştirdiği bir derstir o yüzden boş geçmeyelim arkadaşLar yorumlarınızı ve replerinizi bekliyorum.
1) kendimize Kurban Resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim.
2) yanlız burada en onemli şey kullandıgımız brush tır ve bu sizde olmadı için ben size sağladım. alttaki linkten indirebilirsiniz. bu brushları Program files ın içindeki photoshop klasorunun içindeki present > Brush lasorunun içie kopyalayacaksınız.
http://rapidshare.de/files/12723576/Brush.rar.html
bu linkten Brusları indiriyorsunuz ve /Program Files/Adobe/Photoshop/Presets/Brushes klasorunun içine atıyorsunuz.
3) Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra Yeni bir layer katmanı oluşturuyoruz ve #960101 yazı rengini kullanarak Brus aletmelerimiz aşagıdaki gii rastgele kullanıyoruz. ve ağagıdaki gibi bir goruntu elde etmeye çalışıyoruz.
4) daha sonra bu layer kamanımıza sağ tıklayarak blending options ayarını açıyoruz ve sırasıyla inner Shadow , beveL and Emboss ve satin ayarlarını aşagıdaki resimlerdeki gibi uyguluyoruz.
5) işlemimiz bitti bittikten sonra aşagıdaki gibi bir goruntu elbe etmemiz lazım.
Hadi kolay gele umarım yararlı olmustur.
teşekkürlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Why So SeriouS ?
-TheTveT*
Açık Profil bilgileri
-TheTveT* nickli üyeye özel mesaj gönderin
-TheTveT*´nin Web Sitesini ziyaret edin
-TheTveT* - Daha fazla Mesajını bul