Tekil Mesaj gösterimi
Alt 2 Gün önce   #1
Site Sahibi

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1

Seviye: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 1079
Çekicilik: 1075 / 57391
Tecrübe: 18

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 1985
Rep Gücü : 10
İtibar :
joker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant future
96 İrem Derici kendine kızdı, yaşadıklarını anlattı! 'Canım annem, çok özür dilerim'

Click the image to open in full size.HABER MERKEZİ - Şarkıcı İrem Derici, şarkıları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 38 yaşındaki şarkıcı son günlerde Instagram'dan paylaşım yapmıyordu. Sevenlerinin yanı sıra annesi de İrem Derici'yi merak edenler arasındaydı.

Annesinin meraklanmasına sert yanıt veren İrem Derici yaşadıklarını anlattı. Tarkan'ın sahnede ağladığı görüntülere yer veren Derici, kendine hayıflandı.

Click the image to open in full size.

İrem Derici ve sevgilisinin ayrıldığı iddia edilmişti... İrem Derici önce Instagram hesabından fotoğrafları kaldırmış, sonra tekrar eklemişti...

Tarkan annesini kaybettikten sonra ilk kez sahnede! En sevdiği şarkıyı söyledi gözyaşlarını tutamadı Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü isim şu ifadelere yer verdi:

Tüm vefat eden annelerimizin ruhu şad olsun, ağla ağla bittim. Ah Tarkanım... Asla kapanmayacak bir yara. Allah büyük sabır versin. Annelerimize de hala hayattaysa sımsıkı sarılalım. Ben sabah sosyal medyada günlerdir aktif değilim diye çok meraklanmış, 'hasta mısın kızım, sesin soluğun çıkmıyor' diye sordu dediği için anneme sesimi yükselttim. Şu an ekstra onun için de ağlıyorum. Kadın meraklanmış be aptal İrem, iyiyim anneciğim merak etme desene! Biz kaç yaşına gelirsek gelelim onların bebekleriyiz. 38 yaşında olmam bir şeyi değiştirmiyor, bebeğiyim ben onun. Canım annem, çok özür dilerim.

Devamı..

Click the image to open in full size.
joker is nu online joker isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla