Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007   #26
Üye

NameLeSS® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 141

Seviye: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 1076
Çekicilik: 1065 / 56986
Tecrübe: 4

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 6065
Rep Gücü : 82
İtibar :
NameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond reputeNameLeSS® has a reputation beyond repute
NameLeSS® - MSN üzeri Mesaj gönder

Click the image to open in full size.

BEN BİR ŞEHİT ANNESİYİM

Merhaba,

Ben bir şehit annesiyim. Oğlum PKK terör örgütü mensupları ile Sasan ilçesi Bağlarbaşı mevkiinde girilen silahlı çatışmada şehit düştü.

Benim amacım kendimi acındırmak değil sadece şehit ailelerine verilen haklardan hiçbirine sahip değilim hiçbir derneğe üye falan değilim hiç kimse bizi tanımıyor. Benim isteğim beni tanımanız ve sormanız tek isteğim bu.

Ben bu vatana zorluklarla büyüttüğüm evladımı şehit verdim. Gerekirse bir oğlum daha var onuda onuda vatana seveseve veririm.

Sözlerimi bitirmeden önce bende şehit annesiyim beni unutmayın sorun bana yeter başka isteğim yok hepinize saygılarımı sunarım.

Alime ÇELİK - Pasinler / ERZURUM

Mektub'un Orjinal Metni İçin Tıklayınız.

OKU

Msn İRTİßaT
!...KeşKe ßu kadar ßüyük Sevdirmeseydin Kendini...!

NameLeSS® is offline NameLeSS® isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla