AsprStripper unpacker i bulup knightonline.exe yi unpack edin sonra winhex le editleyin
editliyiceniz yer
Knight Online Client i aratıp deyiştirmek mesela
Knight Online Clien1 gibi
birden cok client icin istediyiniz kadar exe yapabilirsiniz
editlediniz exeleri ayrı isimde konun icine atıp istrap la acın
istrap yaptıgınız exe yi secmiyosa
baslat / calıstır / regetit / HKEY_LOCAL_MACHİNE / SOFTWARE / CZCOMBO2.6 / KOPATH
gidip exenize göre ayarlayın
gerekli programlarıda veriyim
Hex editor
Hex workshop Kendi Sitedi
Unpacker
unpack ederken sorun yasıyanlar 3 unpacker upladım ücünüde deneyin
3 unpacker
exe yi ben editleyip buraya koyabilirim fakat dosya unpack edildikten sonra bazı zararsız virüsler cıkabilir millete bunu anlatmak güc tabi
resimler

Gerçek boyutundan [ 763 x 532 ] 83% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 802 x 544 ] 79% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 802 x 536 ] 79% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 827 x 578 ] 77% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 847 x 543 ] 75% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 844 x 544 ] 75% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 802 x 543 ] 79% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
bunları yapamam diyenler
hazır exe editledim
öncelikle şunu söyliyim unpack edilmiş dosya zarar görür bundan dolayı bazı programlar virüs olark görür
Knight Online Clien1 Editlenmiş exe
1479 exe burdan indirin

Gerçek boyutundan [ 688 x 523 ] 93% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız