Konu: Neden
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2007   #1
Üye

metro_ibo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2042

Seviye: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 238
Çekicilik: 44 / 12464
Tecrübe: 53

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 32
Rep Gücü : 18
İtibar :
metro_ibo is on a distinguished road
metro_ibo - MSN üzeri Mesaj gönder
20 Neden

Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye' yi bulmaya çalisiriz ? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir ?
Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga - sola sallanirlar ?
Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene ' ögretmenim ' diye seslenirken altıncı sinifta bir anda ' hocam ' diye seslenmeye baslarlar ?
Neden sinavlarda ' 4 yanlis bir dogruyu götürür ' seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; ' 4 dogru bil, bir dogru da bizden ' seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez ?
Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler ? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir ?
Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya ' 10 dakika sonra dönücem ' yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız ?
Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye' deki bütün insanlarin izledigini sanirlar ? Örn : Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...
Dügünlerde neden ' Dom Dom Kursunu ' ile göbek atilmaktadir. ' Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi ' gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir ?
Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde ' inanmiyorum! ' derler, inanilmayacak olan nedir ?
Cumartesi ve Pazartesi' nin neden kendi isimleri yoktur ?
Dolmuslardaki fiyat tarifesinde ' en kisa mesafe ' neden ' indi - bindi ' olarak tabir edilir ? Önce inilip sonra mi binilir ? Bir terslik yok mudur ?
Bir programi kurarken neden ' kabul ediyorum ' ya da ' kabul etmiyorum ' seçenekleri vardir ? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra ' kabul etmiyorum ' seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur ?
Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep ' ti ' dir ? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç ' ti ' diye ses çikaran boru görmüsler midir ?
Ipana 7 reklamindaki kiza ' Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun ? ' diye soran doktor, Ipana 7' nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir ?
Neden futbol takimi olan Ajax ' Ayaks ' diye okunur da temizlik ürünü Ajax ' Ajaks ' diye okunur ?
Neden ilanlarda ' doktordan temiz araba ' diye yazilir ? Hipokrat yemininde ' arabami temiz kullanacagim ' seklinde bir madde mi vardir ?
metro_ibo is offline metro_ibo isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla