Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2007   #15
Üye

wolftum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1282

Seviye: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 485
Çekicilik: 162 / 25485
Tecrübe: 43

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 11
Rep Gücü : 18
İtibar :
wolftum is on a distinguished road
wolftum - MSN üzeri Mesaj gönder

CURCUNAFORUM'UN AÇILIŞ TÖRENİ

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.TEY TEY TEYYY Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Arkadaşlar curcunaforum nasıl açıldı hiç merak ettinizmi?Aşağıdaki resimlerdeki gibi davullarla zurnalarla halaylarla açıldı forumumuz.O gün 21 pare top atışı yapıldı.Akşam tv kanallarında ilk haber curcunaforum.com sitesinin açılması ile ilgiliydi.
O gün çocuklar gibi şendik,
O gün bin şerefsiz hackeri yendik.
Neyse lafı bırakalım.Fotolar konuşsun..

Click the image to open in full size.
Ağalar meydana doğru halay çekerkeneeee Click the image to open in full size.

Sadece davul zurnamı?Yoo,tabiki kemençe ile horonlarda tepildi.. (samsunlular aldılar kemençeyii oynattılar bizi hamsi gibi !)

Ama sonra'' yeter beeaaaeaa!!'' dedik O murat abinin güzel sesi ve bizim çalgılardaki ustalığımızla patlattık bi Trakya roman havası !! dedik herkesin gönlü olsun beyaaa !!

Hanım yöneticilerimizde kah oynadılar kah erkek yöneticileri oturdukları yerden seyrettiler!!

NOT:SADECE ÖRNEK AMAÇLIDIR DEĞERLENDİRİLMİYCEKTİR!! SAYGILARIMLA !!!

Konu wolftum tarafından (09-07-2007 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir..
wolftum is offline wolftum isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla