Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2007   #7
Üye

böcücük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulunduğu yer: kendimi arıyorken oLmakTan korkTuğum yerdeim "sendeim"
Üye No: 117

Seviye: 33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 802
Çekicilik: 502 / 42475
Tecrübe: 10

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 6661
Rep Gücü : 86
İtibar :
böcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond reputeböcücük has a reputation beyond repute

Alıntı:
KaoS ® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevdiğin kişiyi beklemeden gelip gelmeyeceğini bilemezsinki arkadaşım Sen her an her saniye beklersin yüreğinin bir köşesinde küçücük bir toz kadar bile umut varsa beklersin bazen hayellerinde yaşatırsın onu bazende yüreğinde sessizce yaşatırsın.ama hep beklersin Beklemek güzeldir eğer gerçektende o kişiye değer veriyorsan güzeldir.Sevdiğin kişi eğer dönüp gelirse sana o zaman haketmiştir beklenmeyi
güseL şeLer düşünüosun arkadaşım ama maaLesef senin isTediğin gibi oLmuo herşey!
sen bi umuTLa bekLersin bi gün çıkıp geLicek, boynuna sımsıkı sarıLacak, seni çok ösLedim dayanamadım geLdim diecek die! eğer sen gerçekTen doğru kişiyi bekLiosan o geLdiğinde senden daha muTLusu oLmas dünyada! ama bekLediğin kişi yine yanLış kişiyse eğer işTe o zaman vay seni haLine...
şunu da sakın unuTma; "bekLe beni dönecem" diipTe giTmişse bi daha ondan hayır geLmes...
böcücük is offline böcücük isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla