Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-14-2007   #1
Üye

cerosh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2536

Seviye: 42 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 1045
Çekicilik: 986 / 54603
Tecrübe: 81

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 9927
Rep Gücü : 119
İtibar :
cerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond reputecerosh has a reputation beyond repute
88 son kelimeyi başa kap gel

Arkadaşlar bu oyunda normal sohbet ederek bi üsteki kullanıcının yazdığı son kelimeyi alarak sizin cümlenizin ilk kelimesi yapın. Cümleler fazla uzun olmasın.
Dikkat: cümlenizin son kelimesinin bir diğer yazan arkadaş için anlamlı bir kelimeyle bitmesine dikkat ederseniz daha iyi olur.
kurduğumuz cümleler anlamlı olsun arkadaşlar.

örnek: A-arkadaşlar nassılsınız.bu forum çok güzel.
B-güzeldir bu forum beğendiğine sevindim.
C-sevindim bende zaten bu foruma üye olduğuma...........

böyle arkadaşlar.

baŞlıorum

ben yarime gül demem,gülün ömrü az olur

Click the image to open in full size.
cerosh is offline cerosh isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla