Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-19-2007   #8
Üye

esmerkizz06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 275

Seviye: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 0 / 736
Çekicilik: 409 / 38842
Tecrübe: 47

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 152
Rep Gücü : 21
İtibar :
esmerkizz06 has a spectacular aura aboutesmerkizz06 has a spectacular aura about

Alıntı:
böcücük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok eLifcim yaa üsüLmüorum ama anLamıorumda!!! nie sürekLi aynı şeLeri yaşıorum ki ben düşünüorum düşünüorum bi TürLü cewabını buLamıorum yaa ama sanırım sorun bende! ne biLim sürekLi aynı şeLeri yaşıorum, sürekLi aynı bahaneLeri dinLiorum sürekLi yarı yoLda kaLıorum ee sürekLi aynı şeLeri yaşadığıma göre sorun karşı TarafTa oLamas heraLde dimi? asLında şöLe adam akıLLı biriyLe uzuuun uzuuun konuşmaya o kadar ihTiyacım var ki nese...!

anlıyorum hayatım yaa aynı şeyleri bende düşünüyorum...hep aynı şeyleri yaşıyorum..hep karşımda ki insanlar beni üzüyor..ama demek diorm bende bir hata var hep ben üzülüyorsam ...ama inan onlar değerini bilmedikleri için böle oluyor...maalesef dostluğun,aşkın,arkadaşlığın fazla değer görmediği, kimsenin fazla bu konulara düşkün olmadığı bir zamanda yaşıyoruz bitanem...o yüzden takma kafana..giden gitmiştir..bırakıp gittiği yerde kalmıştır...geri gelme şansını kaybetmiştir...Seni kaybetmiştir..en önemli olan bu....boşver...
esmerkizz06 is offline esmerkizz06 isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla