Artık 'ben ıspanak sevmem' dönemini bitiren mutfak harikası Manisa'da pişirildi. Müşterilerine sıra dışı bir lezzet arayan restoran Ispanak tatlısını keşfetti.
Manisa nın Turgutlu ilçesinde bir lokanta sahibi Kış Mevsiminin vazgeçilmez sebzelerinden olan Ispanak ın tatlısını yaptı. Sofralarımıza sulu yemeği, kavurması ve böreğiyle girerdi ıspanak bir zamanlar. Turgutlu’da ilk defa bir balık lokantasında yapılan ıspanak tatlısı müşterilere ikram edilmeye başlandı.
Barış ve Müjdat Erbaş’ın işletmeciliğini yaptıkları mekânda müşterileri her çeşit deniz ürünü bulurken, Ispanak tatlısı ile müşterileri şaşırtıyorlar.
Ispanak Tatlısını ilk defa tadan müşterilerinin daha sonraki gelişlerinde yemek sonrasında kesinlikle bu tatlıdan mutlaka istediklerini belirten Barış Erbaş “Müşterilerimize sadece deniz ürünleri ve yine deniz ürünlerinden oluşan soğuk mezelerimizle hizmet veriyorduk. Mekânımızı ilginç kılmak için Ispanak Tatlısını yaptık. Tatlımıza gösterilen ilgiden çok memnunuz ve müşterilerimizi memnun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz Türkiye de ilk defa biz yapıyoruz ”dedi.