|
![]() |
#1 |
![]()
1. GİRİŞ
2. KONFEKSİYON SEKTÖRÜ VE GELİŞİMİ 2.1. Konfeksiyon Sektörünün Tanımı ve gelişimi 2.2. Konfeksiyon sektörünün Türkiye ki gelişimi 2.3. Konfeksiyon sektöründe pazarlama, pazarlamanın önemi ve ürünün tanıtılması 3. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE KULLANILAN MALZEMELER VE KONTROLLERİ 3.1. Ana malzeme (kumaş) 3.2.1. Örgü kumaşlar 3.2.2. Dokuma kumaşlar 3.2. Yardımcı malzemeler 3.2.1. Astar 3.2.2. Tela 3.2.3. Dikiş ipliği 3.2.4. Düğme 3.2.5. Fermuar 3.3. Hammadde deposuna da yapılan kontroller 3.3.1. Kumaş kontrolü 3.3.2. Yardımcı malzeme kontrolü 4. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN FAALİYET GÖSTERDİĞİ ALANLAR 5. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE ETEK MODELi İÇİN KALIP HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ 5.1. Etek modeli için Kalıp hazırlama 5.1.1. Etek modeli için beden ölçüleri standardizasyonu 5.1.2. Etek modeli için kullanılan beden numaraları 5.1.3. Etek modeli için örnek kalıp ve dikim hazırlama 5.1.4. Etek modeli için kalıp büyültme ve küçültme teknikleri 5.1.4.1. Etek modeli için her beden kalıbının tek tek çizimi 5.1.4.2. Etek modeli için kalıbın sistematik olarak büyültülmesi ve küçültülmesi (Gradasyon ) 5.1.4.3. Etek modeli için kalıbın bilgisayarla büyültülüp küçültülmesi 5.1.4.4. Etek modeli için kalıbın optik olarak büyültülmesi ve küçültülmesi 5.2. Şablon hazırlama 5.3. Pastal hazırlama ve çoğaltma yöntemleri 5.4. Kesim planlaması ve kesim emrinin hazırlanması 5.5. Serim işlemi (pastal atma) 5.5.1. Serim işlemi yapılırken dikkat edilecek noktalar 5.5.2. Kumaş serim şekilleri 5.5.3. Kumaş serme masaları 5.6. Kumaş kesim işlemi 5.7. Konfeksiyon sektöründe dikim işlemi 5.7.1. Dikim işleminin organizasyonu 5.8. Konfeksiyon kültüründe ütü işlemi ve ütü tesisatı 5.9. Konfeksiyon sektöründe kalite kontrolü 5.9.1. Konfeksiyon sektöründe kumaş ve üretim kalitesi 5.9.2. Konfeksiyon sektöründe Kalite Kontrol Sistemleri 5.9.3. Kalite Kontrol Elemanı ve Organizasyondaki Yeri : 5.10. Konfeksiyon sektöründe paketleme, mamul madde deposu ve sevkıyat 6. GENEL DEĞERLENDİRME |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
konfeksiyon, teknolojisi |
|
|