ASER YAPIMI
1) Arka Planı Siyah olacak şekilde yeni bir dokuman açıyoruz. (File > New)
2) Rectangular Marquee TooL (M) Aracı ile aşagıdaki resimdeki gibi bir Dikdortgen seçiyoruz.

3) Yeni Bir Layer oluşuruyoruz. (Layer > New Layer)
4) bu layerdeyken seçili alanı Paint Bucket tool (G) Aracı ile Kırmızı Renkle Dolduruyoruz.

5) CTRL+D ile seçimi kaldırıyoruz. ve en son layerimizden Sağ tıklayarak 4 adet kopyasını çıkartıyoruz.
6) Son Kopya layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 10 olacak şekilde ayarlıyoruz.
http://www.resimupload.com/ds457399342_laser2.html
7) Son layerden bir alttaki layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 8 olacak şekilde ayarlıyoruz.

8) Gene bir alttaki layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 6 olacak şekilde ayarlıyoruz.

9) Onun bir altındakine Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 4 olacak şekilde ayarlıyoruz.

10) ve en alttaki layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 2 olacak şekilde ayarlıyoruz.

Beni Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teeraziyi unutmayalım lütfen.
1) Arka Planı Siyah olacak şekilde yeni bir dokuman açıyoruz. (File > New)
2) Rectangular Marquee TooL (M) Aracı ile aşagıdaki resimdeki gibi bir Dikdortgen seçiyoruz.
3) Yeni Bir Layer oluşuruyoruz. (Layer > New Layer)
4) bu layerdeyken seçili alanı Paint Bucket tool (G) Aracı ile Kırmızı Renkle Dolduruyoruz.
5) CTRL+D ile seçimi kaldırıyoruz. ve en son layerimizden Sağ tıklayarak 4 adet kopyasını çıkartıyoruz.
6) Son Kopya layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 10 olacak şekilde ayarlıyoruz.
http://www.resimupload.com/ds457399342_laser2.html
7) Son layerden bir alttaki layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 8 olacak şekilde ayarlıyoruz.
8) Gene bir alttaki layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 6 olacak şekilde ayarlıyoruz.

9) Onun bir altındakine Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 4 olacak şekilde ayarlıyoruz.
10) ve en alttaki layerimize Filter > BLur Guassian blur effecktimizi radius değeri 2 olacak şekilde ayarlıyoruz.
Beni Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teeraziyi unutmayalım lütfen.
